Wat is er te doen in de Betuwe? Een heleboel! Om je een beetje op weg te helpen bij het kiezen van leuke uitstapjes in de omgeving van Camping Betuwe, hebben we een top 10 met leuke bezienswaardigheden samengesteld. De leukste tips voor je vakantie in De Betuwe vind je hieronder, in onze 10 van de Betuwe. 

1. Ouwehands Dierenpark Rhenen

Op fietsafstand van onze camping vind je Ouwehands Dierenpark Rhenen. Verbaas je over de reuzenpanda’s, bekijk de beren in Het Berenbos en volg de apenavonturen van de gorilla’s in Gorilla Adventure.

> Lees meer

2. Buren (stadje)

Buren wordt door de bewoners ook wel 'De parel van Betuwe' genoemd. Na een bezoek aan dit pittoreske stadje weet je ook waarom. 

> Lees meer

3. Grebbeberg

De Grebbeberg is een bijzondere plek om te bezoeken. Hier is de eerste oorlogsbegraafplaats uit de geschiedenis van Nederland ontstaan: het Militair Ereveld Grebbeberg.

> Lees meer

4. Rhenen

Met maar tien minuten rijden vanaf onze camping sta je al in het mooie Rhenen. Een leuke stad om te bezoeken voor een dagje uit!

> Lees meer

5. Klompenpad-Batouwepad

Trek je klompen aan en wandel over het Klompenpad-Batouwepad om de mooie natuur van het boerenland in Gelderland te ontdekken!

> Lees meer

6. Posbank Arnhem

Het prachtige uitzicht van de Posbank in Arnhem is iets wat je zeker niet mag missen als je een bezoek brengt aan deze stad! 

> Lees meer

7. Historische wandelroute Nijmegen

De cultuurhistorie van Nijmegen gaat tweeduizend jaar terug. Ontdek de verhalen van Nijmegen met deze historische wandelroute van vijf kilometer.

> Lees meer

8. Binnenstad Den Bosch

Deze stad staat niet alleen bekend om zijn heerlijke Bossche bol, maar ook voor het historisch decor dat door de hele binnenstad van Den Bosch te bezichtigen is.

> Lees meer

9. Pieterpad

Doorkruis Nederland te voet door de bekendste én langste wandelroute te nemen die in ons land bestaat: het Pieterpad. Met een afstand van 500 km valt er onderweg genoeg te zien en te beleven! 

> Lees meer

10. Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Wie de camping verlaat, staat binnen de kortste keren in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een heerlijk wandel- en fietsgebied van zo'n 6000 hectare groot. 

> Lees meer