Op zoek naar een fijne plek voor een eigen chalet? Op Camping Betuwe en Rijk van Batouwe bieden we verschillende mogelijkheden voor de aankoop van een recreatiewoning. Naast een uitgebreid aanbod occassions kun je ook kiezen voor een prachtig nieuw chalet op een ruime kavel.

Het Rijk van Batouwe

Aan de rand van Camping Betuwe ligt Rijk van Batouwe. Als eigenaar van een chalet op het Rijk van Batouwe geniet je van net een beetje meer privacy. Het park is voorzien van een eigen toegangspoort, welke alleen voor chaleteigenaren opengaat. Wel kun je gewoon gebruik maken van alle faciliteiten van Camping Betuwe. Het Rijk van Batouwe is het hele jaar door geopend.

> Meer informatie

Direct rendement

Een recreatiewoning is een aantrekkelijke manier van beleggen. Je hebt rendement op lange termijn door waardeontwikkeling en geniet op zeer korte termijn van opbrengst door verhuur. Zeker de moeite waard! Ook profiteer je meteen van de belastingvoordelen. Zo zijn opbrengsten uit verhuur van je vakantieverblijf vrijgesteld van inkomstenbelasting en kun je 21% BTW terugvorderen bij je eerstvolgende belastingaangifte. 

Occasions op Camping Betuwe

Er staan regelmatig occasions, ook wel tweedehands chalets, te koop op Camping Betuwe. Deze chalets betreffen seizoensplekken (15 maart t/m 15 oktober).  Van luxe chalets tot basic chalets, in verschillende prijsklassen. Voordeel is dat je op deze manier van een eigen vakantieplek kunt genieten voor een lagere prijs.

> Bekijk het aanbod