Even een kop koffie voor jullie volgende fietstocht, een lekkere lunch, uitgebreid diner of even een snelle hap… in onze gezellige brasserie en cafetaria kun je op elk moment van de dag terecht. Schuif aan op ons terras en geniet! Ook vers afgebakken broodjes kun je hier halen.

Brasserie

Geen zin om zelf te koken of gewoon zin in een avond gezellig tafelen? Op onze lunchkaart vind je verschillende rijk belegde broodjes, salades en soep. Ook de dinerkaart biedt voor ieder wat wils.  
> Bekijk menukaart

Openingstijden
Woensdag t/m zondag 11:00 - 22:00 uur

Cafetaria

Even snel een ijsje of patatje halen? Voor de snelle en lekkere trek kun je terecht in onze cafetaria.  

Openingstijden
De cafetaria is gesloten. Wij begroeten u weer volgend seizoen.

 

 

Broodjesservice

Wakker worden op de camping kan niet zonder een goed gedekte ontbijttafel mét verse broodjes. Bij ons vind je een broodjesservice waar je een dag van tevoren verse broodjes kunt bestellen. ’s Ochtends haal je ze af bij de broodkar in de hal van het receptiegebouw en het feestontbijt kan beginnen!  

Supermarkt

Toch iets vergeten van de dagelijkse dingen? Op ongeveer 3 kilometer afstand van onze camping vindt u "Winkelcentrum Timmer in Lienden". Hier vindt u behalve een Jumbo en een Aldi ook diverse andere winkels. Liever naar Kesteren? De afstand is ook ongeveer 3 kilometer.  Hier vindt u een supermarkt, drogist en meer. Handig!