Alle accommodaties

9 accommodaties

Filter resultaten

Ligging
Afstand naar Sanitairruimte
Overige

Als kampeerliefhebber zult u zich gelijk thuis voelen op onze camping. De ruime kampeerplaatsen zijn voorzien van water en elektra. Uw huisdier is natuurlijk ook welkom op onze camping! De kampeerplaatsen aan de Bloesem zijn geschikt voor campers, caravans, vouwwagens en tenten.

Heeft u geen eigen kampeermiddel maar houdt u wel van het kampeerleven of bent u op fiets- of wandelvakantie? Dan zijn onze trekkershutten de ideale oplossing. Door de prachtige ligging aan het water zijn de trekkershutten erg geliefd bij onze gasten. U kunt de trekkershutten huren voor één nacht maar ook voor een korte of langere vakantie.

Als kampeerliefhebber zult u zich gelijk thuis voelen op onze camping. De kampeerplaatsen zijn voorzien van water en elektra. Uw huisdier is natuurlijk ook welkom op onze camping! De kampeerplaatsen liggen in ons natuurgebied gelegen aan de vijver. Door dat het een stuk natuur betreft zijn de plaatsen van verschillende grootte. Deze kampeerplekken zijn echt voor onze natuurliefhebbers. Dus genieten van de rust en natuur boek een plek op het Libellehof. Het kampeerveld Libellehof is geschikt voor caravans, vouwwagens en tenten.

Als kampeerliefhebber voel je je direct thuis op onze camping. De plaatsen zijn eenvoudig. Ze hebben geen stroomaansluiting en bevinden zich direct aan de visvijver. Het sanitairgebouw en andere voorzieningen van de camping kunnen uiteraard gebruikt worden. Ook huisdieren zijn welkom!

Mobile home gelegen aan de visvijver De gezellige mobile homes zijn voor iedereen geschikt. De mobile homes liggen op ruime en mooie aangelegde plaatsen en de auto parkeer je er zo naast. De accommodatie is uitgerust met twee slaapkamers. Een ouders slaapkamer met een tweepersoonsbed. De tweede slaapkamer kent twee 1-persoons bedden. De 4-persoons mobile homes zijn verder uitgerust met een compleet ingerichte woonkamer, een badkamer én keuken.

Lekker basic op vakantie met z’n tweetjes? Op zoek naar een overnachting tijdens de wandeling of fietstocht? Of een eigen tent voor de kleintjes? Dan is de Mini Lodge de tent voor jou! De Mini Lodge is gelegen op ons autovrije deel van ons veld "Bloesem" en voorzien van een elektrapunt welke onder andere geschikt is voor het opladen van een mobiele telefoon of lampje. Niet geschikt voor waterkokers of zelf mee gebrachten kooktoestellen.

De gezelligheid van kamperen met de gemakken van thuis! De 8-persoons Betuwe Lodge staat garant voor een ultieme glamping beleving.

Culinair weekend arrangement € 650,00 max. 8 personen inclusief Diner/BBQ

In de weekenden van 27 augustus t/m 11 oktober kunnen we deze beleving nog meer invulling geven. Zie hieronder bij de omschrijving.

Met een extra verdieping heeft de Betuwe Lodge een speelplek voor de kleintjes, of een extra opbergruimte voor je bagage. De Betuwe Lodge is van alle gemakken voorzien voor een vakantie waar je U tegen zegt! Onze BetuweLodges zijn autovrij gelegen aan ons veld "Bloesem".

De Ranger Lodge is de koning onder de safaritenten! Met plek voor 6 personen op één verdieping is er ruimte voor de hele familie. Ook als het regent vermaakt jong en oud zich op de overdekte veranda. En sjouwen met een wc-rol is ook verleden tijd; de Ranger Lodge beschikt over eigen sanitair. En of dat nog niet genoeg is, de Ranger Lodge is voorzien van televisie! Met de Ranger Lodge start je jouw vakantie zonder zorgen!

Als kampeerliefhebber zult u zich gelijk thuis voelen op onze camping. De ruime kampeerplaatsen zijn voorzien van water en elektra. Uw huisdier is natuurlijk ook welkom op onze camping! Ons kampeerveld "Bijenhof" is niet gelegen aan het water dus ideaal als u kleine kinderen heeft. Het kampeerveld is voorzien van een speelgelegenheid.