Alle accommodaties

9 accommodaties

Lekker basic op vakantie met z’n tweetjes? Op zoek naar een overnachting tijdens de wandeling of fietstocht? Of een eigen tent voor de kleintjes? Dan is de Mini Lodge de tent voor jou! De Mini Lodge is gelegen op ons autovrije deel van ons veld "Bloesem" en voorzien van een elektrapunt welke onder andere geschikt is voor het opladen van een mobiele telefoon of lampje. Niet geschikt voor waterkokers of zelf mee gebrachte kooktoestellen. Geen Leeslampje aanwezig. Onze Mini Lodges zijn vanaf Pasen beschikbaar voor boeking.

De gezelligheid van kamperen met de gemakken van thuis! De 8-persoons Betuwe Lodge staat garant voor een ultieme glamping beleving. Met een extra verdieping heeft de Betuwe Lodge een speelplek voor de kleintjes, of een extra opbergruimte voor je bagage. De Betuwe Lodge is van alle gemakken voorzien voor een vakantie waar je U tegen zegt! Onze BetuweLodges zijn autovrij gelegen aan ons veld "Bloesem".

De Ranger Lodge is de koning onder de safaritenten! Met plek voor 6 personen op één verdieping is er ruimte voor de hele familie. Ook als het regent vermaakt jong en oud zich op de overdekte veranda. En sjouwen met een wc-rol is ook verleden tijd; de Ranger Lodge beschikt over eigen sanitair. En of dat nog niet genoeg is, de Ranger Lodge is voorzien van televisie! Met de Ranger Lodge start je jouw vakantie zonder zorgen!

Als kampeerliefhebber zult u zich gelijk thuis voelen op het veld "Libellehof". De kampeerplaatsen zijn voorzien van water en elektra. Uw huisdier is natuurlijk ook welkom! De kampeerplaatsen liggen in ons natuurgebied en zijn gelegen aan de (vis)vijver. Doordat het een veld het natuurlijke karakter behouden heeft, zijn de kampeerplaatsen van verschillende grootte. Genieten van de rust en natuur? Boek dan een kampeerplaats op het veld "Libellehof"! Het kampeerveld Libellehof is geschikt voor caravans, vouwwagens en tenten.

Als kampeerliefhebber zult u zich gelijk thuis voelen op onze camping. De ruime kampeerplaatsen zijn van alle gemakken voorzien en bieden voor elke kampeerder wat wils. Uw huisdier is natuurlijk ook welkom op onze camping!

Basic kamperen óf zoals sommigen zeggen "kamperen zoals kamperen bedoeld is".

Of u nu op doorreis bent of een plaats voor een paar dagen zoekt, met uw camper heeft u "the place to be" gevonden op Camping Betuwe! Speciaal voor u als camperaar hebben wij in 2022 ons Camperveld gerealiseerd. Dit veld is heerlijk centraal gelegen, dicht bij de diverse voorzieningen die ons park te bieden heeft. Maar niet alleen op het park, ook buiten het park zult u versteld staan van de diverse wandel- en fietsmogelijkheden die de prachtige Betuwe u te bieden heeft. Kom camperen!

Zijn er geen camperplaatsen meer beschikbaar? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Ons Tiny House is slim en sfeervol ingericht en biedt plaats aan 2 personen. De inrichting varieert per huisje. Ook zijn de tiny houses volledig eco en gasloos.

Heeft u geen eigen kampeermiddel maar houdt u wel van het kampeerleven of bent u op fiets- of wandelvakantie? Dan zijn onze trekkershutten de ideale oplossing. Door de prachtige ligging aan het water zijn de trekkershutten erg geliefd bij onze gasten. U kunt de trekkershutten huren voor één nacht maar ook voor een korte of langere vakantie.