Of je nu met z’n tweeën bent, met het gezin of met een hele groep; er valt genoeg te beleven in de Betuwe. Zowel binnen als buiten. Een aantal mogelijkheden verzameld.  

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Op fietsafstand van onze camping vind je Ouwehands Dierenpark Rhenen. Verbaas je over de reuzenpanda’s, bekijk de beren in Het Berenbos en volg de apenavonturen van de gorilla’s in Gorilla Adventure.  

Hoppies 

Tussen Zaltbommel en Den Bosch vind je natuurspeeltuin Hoppies. Een heerlijke plek waar jong en oud kan ravotten met water, zand en groen. Aanrader! 

De Tuinen van Appeltern 

Groenliefhebbers halen hun hart op in het grootste tuininspiratiepark van Nederland. Doe nieuwe ideeën op, leer over de laatste tuintrends en geniet van de schitterende buitenplekjes.   

Nationaal Fruitpark Ochten 

Gevestigd in een boomgaard van zo’n 4,5 hectare vind je hier een midgetgolfbaan, speeltuin, kinderboerderij, kikkerpoelen, terras en horecagelegenheid. Ontdek Fruitpark Ochten

Betuwsch Badhuys 

Op slechts 5 kilometer rijden (Lienden) vind je het Betuwsch Badhuys, een kleinschalige sauna middenin de Betuwse natuur. Laat je zakken in de houtgestookte hot tub in de boomgaard of boek één van de vele massages. Pure ontspanning! 

Natuurlijk Gruun 

De Betuwe écht proeven en beleven? Dat kan bij Natuurlijk Gruun. Hier maak je kennis met de streekproducten uit de Betuwe, leer je alles over de producten en kun je zelfs mee met de pluktrein.