Natuur

Betuwe

De Betuwe behoort tot de mooiste gebieden van Nederland. Het westelijke deel van de Betuwe staat bekend om haar prachtige rivier de Linge, fruitbomen vol bloesem en pittoreske dorpen en stadjes. In het vroege voorjaar als de bloesems bloeien is de Betuwe meer dan een maand lang een groot geurend landschap boordevol wit of roze bloeiende bomen. Talloze fietsers en wandelaars zijn een herkenbaar beeld op dijken en weggetjes. Gelijk als u de camping verlaat, ontdekt u dat de Betuwe zonder twijfel een van de allermooiste natuur- en recreatiegebieden is. Omgeven door de Neder-Rijn en de Waal ontvouwt zich een landschap met volop variatie. 

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Op tien minuten van onze camping vindt u Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een heerlijk wandel- en fietsgebied van 6000 hectare groot. U vindt er de stuwwal, komt langs heideterreinen, langs kastelen en landgoederen, de uiterwaarden en door het bos.

 • Heeft u vragen ?

  Bel met 0488-481477 Of stuur een e-mail naar info@campingbetuwe.nl

 • Vissen of lekker van de rust genieten ?

  Camping Betuwe heeft de beschikking over prachtige kampeerplekken op de Libellehof aan het water. Heeft u kleine kinderen ? Dan adviseren we onze nieuwe plekken op de Bloesem.

 • Zeer luxe sanitair

  Onze kampeergasten hebben de beschikking over een zeer luxe sanitairgebouw die van alle gemakken is voorzien.

 • Indoor Speeltuin

  Slecht weer? Geen probleem.. de kinderen vermaken zich prima!

 • In 2019 kan je ook handboogschieten !