Per boot, te voet, te fiets… de mogelijkheden om de Betuwe te ontdekken zijn eindeloos. Maak een wandeling langs het water, fiets van dorp naar dorp of ga lekker met de benen omhoog in een bootje de Linge over. Wat heeft jouw voorkeur?  

Pieterpad

Doorkruis Nederland te voet door de bekendste én langste wandelroute te nemen die in ons land bestaat: het Pieterpad. Met een afstand van 500 km valt er onderweg genoeg te zien en te beleven! 

Historische wandelroute Nijmegen

De cultuurhistorie van Nijmegen gaat tweeduizend jaar terug. Ontdek de verhalen van Nijmegen met deze historische wandelroute van vijf kilometer. 

Klompenpad-Batouwepad

Trek je klompen aan en wandel over het Klompenpad-Batouwepad om de mooie natuur van het boerenland in Gelderland te ontdekken!

Fiets en ontdek

Wie op de fiets stapt in de Betuwe kan rekenen op een enorm divers landschap dat nooit zal vervelen. Fiets van dijk naar landweggetje, langs rivieren door pittoreske dorpjes langs fruitboomgaarden.  

Fietsroutes in de omgeving 

De leukste wandelroutes

Ook wandelaars kunnen hun geluk op in dit rivierengebied. Vooral de klompenpaden zijn populair. Deze avontuurlijke wandelpaden bieden een unieke combinatie van lopen over onverharde paden, boerenland, historische weggetjes en landgoederen. Wandelschoenen aan en gaan!  

Wandelroutes in de omgeving 

Fijne visplekjes

Niet alleen op onze camping kan gevist worden. Ook de omgeving biedt tal van mooie visplekjes. De wateren in de Betuwe zitten vol snoeken, baarzen, voorntjes en brasem. Ga voor het mooiste plekje aan de waterkant en genieten maar.  

Boerengoed Enspijk 

Even wat anders? Boerengoed Enspijk heeft alles voor een sportief dagje uit met het gezin, een familie of vriendengroep. Zo kun je hier behalve boerengolf ook voetbalgolf, huifkartochten en schietsporten doen. Ook kanoën over de Linge is een mogelijkheid.