Maatregelen rondom het coronavirus

Geplaatst: 19-03-2020

Beste gast, 

Graag informeren we u over de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus. Hierin houden we uiteraard de richtlijnen van de overheid en het RIVM in de gaten.

De brasserie, de indoorspeeltuin, het cafetaria en de broodjesservice zijn gesloten tot en met in ieder geval maandag 6 april 2020. De buitenspeeltuinen blijven wel geopend.

In het weekend van Pasen (10 t/m 13 april) zullen er geen animatie-activiteiten plaatsvinden.

De receptie blijft voorlopig geopend met beperkte bezetting. We blijven uiteraard telefonisch of per e-mail bereikbaar. We vragen u, enkel voor uiterst dringende zaken de receptie te betreden. Komt u toch in de receptie? Dan vragen we u op een gepaste afstand te blijven staan. Bij voorkeur contactloos betalen, maar contant is ook mogelijk.

Gasten zijn van harte welkom. Blijft u zoveel mogelijk op afstand van andere gasten en personeelsleden om verspreiding te voorkomen.

We ontvangen veel telefoontjes en e-mails. We doen ons uiterste best uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. We houden u zoveel mogelijk via de website, social media en een nieuwsbrief op de hoogte.

Laten we met z’n allen onze verantwoording nemen om dit virus te bestrijden, zodat we elkaar zo snel mogelijk weer kunnen begroeten.

Bedankt voor uw begrip!

Met vriendelijke groet,

Team Camping Betuwe

Nieuws overzicht