Rijk van Batouwe - Chalet 3 (Verkocht)

Heerlijk recreëren in een rustige landelijke omgeving. 

In een aantrekkelijk en ruim opgezette "groene" omgeving staat dit royaal uitstekend onderhouden "Likon" chalet met 2 slaapkamers, eigen parkeerplaats, tuinhuis en nette tuin met diverse terrassen op een perceel eigen grond van 236m2. Direct ligging aan het water op een rustige en kindvriendelijke plek van het park met diverse voorzieningen zoals een speeltuin, sportfaciliteiten, zeer uitgestrekte fiets- en wandelroutes gelegen. Huisdieren zijn er welkom. Het chalet is in 2008 gebouwd met gebruik van degelijke materialen, het heeft een inhoud van ca. 165m3 en een oppervlak van ca. 53m2. De privacy biendende tuin is omsloten door een haag, gelegen op het zuiden en biedt opvallend veel ruimte en wijds uitzicht.

Via een keurig aangelegd pad krijgt u toegang tot het chalet. U betreedt de nette afgewerkte en ruime entree via de voorzijde van het chalet. Het raam in de deur zorgt voor veel prettige lichtinval. Wanden en plafond zijn strak en licht afgewerkt en op de vloer treft u laminaat aan. Deze afwerking van wanden, vloer en plafond is doorgevoerd in het gehele chalet, waardoor er een harmonieus geheel is ontstaan. Hier treft u tevens een bergkast met opstelplaats voor witgoed en CV aan.

De entree verschaft u toegang tot; de living, welke is verdeeld in een zit- en een eetgedelte. Het zitgedeelte is gelegen aan de achterzijde en beschikt over hoge raampartijen in zowel de voorgevel als de zijgevel. Via de openslaande tuindeuren die in de voorgevel gesitueerd zijn profiteert u van veel lichtinval en heeft u toegang tot een fraai aangelegde tuin. Prettig hierbij is dat u geen directe tegenoverburen heeft, waardoor u over veel privacy beschikt en een heel blijvend vrij uitzicht heeft. Het eetgedeelte is gelegen in het midden; een verhoogde plafond/dakconstructie geeft dit gedeelte sfeer en een eigen identiteit.

De keuken staat in open verbinding met het eetgedeelte. Hier vind u een actuele front keukenopstelling met paneel/casette deurtjes en alu-handgrepen. Het contrasterende keukenblad in natuursteenmotief compleet het geheel. De complete uitrusting van deze keuken bestaat uit een RvS spoelbak met eenhendelmengkraan, 4-pits gasfornuis, RvS afzuigschouw, RvS combioven, koelkast, vaatwasser en praktische kastruimte.

De royale ouderslaapkamer is aan de voorzijde van het chalet gelegen. Door de aanwezigheid van een draai/kiep raam in de gevel heeft u ruim voldoende daglicht en ventilatie mogelijkheden. Een bergplaats voor linnengoed d.m.v. een schuifkastenwand.

De 2e slaapkamer is gelegen aan de linkerachterzijde en is compact te noemen. Hier is ruimte voor een (stapel)bed en een linnenkast. Het draai/kiep raam in de gevel zorgt voor voldoende lichtinval en ventilatie mogelijkheden. Ook hier het "verhoogde plafond" waardoor een ruimtelijk effect ontstaat.

De nette in lichte kleuren geheel betegelde badkamer is fraai afgewerkt. De wand- en vloertegels zijn prachtig op elkaar afgestemd en vormen een verrassend geheel. 

De inrichting van deze sanitaire ruimte bestaat uit een verlaagde douche met spatscherm, wastafel met onderkast, toilet, spiegel en radiator. De douchecabine is uitgevoerd met een thermostaatkraan en drain. Uiteraard is een ontluchtingsraam aanwezig en een ventilator die voor geforceerde ventilatie zorgt.

 

Buiten & Tuin

De recreatieowning is gelegen in een ruime groene omgeving waar verkeersrust gegarandeerd is. Aangezien de naast- en tegenovergelegen recreatiewoningen met voldoende tussenruimte gesitueerd zijn heeft u geen last van inkijk en geniet u optimaal privacy.

Voor de woning ligt een parkeerplaats voorzien van split. Rechts op het perceel staat een tuinhuis voor het plaatsen van fietsen, tuinmeubels van ca. 6m2. Het chalet staat gunstig op het perceel waardoor u voor het geringe onderhoud o.a. het zemen van de ramen, rondom kunt lopen. De voortuin is onderhoudsvriendelijk ingeplant en geeft het geheel een verzorgd aanzicht vanaf de straatzijde. Zowel voor- als de zijtuin is een royaal sierbestraat zonneterras aanwezig. De weloverwogen indeling zorgt ervoor dat er op elk moment van de dag wel ergens een zonnige of schaduwrijke zitplek te vinden is.

 

Algemeen

Verwarming en warmwater geschieden middels een gasgestookte CV-combiketel (bouwjaar 2008). Voor het gebruik van infrastructuur, parkfaciliteiten etc. word een vergoeding (voorschot) van €1300,- per jaar in rekening gebracht. 

De pluspunten

 • Ruim opgezette omgeving
 • Rustige doodlopend straatje met louter recreatiebestemming
 • Royale leefruimtes
 • Moderne keuken
 • Hoogwaardig wooncomfort
 • Goede isolatievoorzieningen met dubbel glas en prima onderhoud
 • Duurzame goten en (alu)pannen dakbedekking
 • Onderhoudsvriendelijke tuin
 • Gunstig gelegen ten opzichte van autosnelwegen A15
 • Aangesloten op alle nutsvoorzieningen en riolering
 • Ruime mogelijkheid tot verhuur doch geen verplichting

Inrichting en inventaris

De nette ingerichte voor 4 personen alsmede de complete inventaris is eventueel over te nemen. 

Bezoek aan de woning.

Om een juist en complete indruk van de recreatieowning te krijgen is een bezoek een must, is altijd vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Let op! Het is niet toegestaan u op dit adres in te schrijven of hier te wonen

Bij interesse kunt u contact opnemen met de makelaar dhr E.L. (Eric) Prins op telefoonnummer 085-3032841 of via het e-mail adres eric@vakantiehuiswinkel.nl

Bungalownummer: Rijk van Batouwe - Chalet 3
Perceeloppervlak: 236m2
Bungalowoppervlak: 53m2
Bouwjaar woning: 2008
Aantal slaapkamers: 2